we śnie
przyjemne obserwacje ludzi na urwisku
piąta nad ranem
ciągły lęk przed światłem budzika
wrzuć monetę
nowy dzień nie wyczerpał jeszcze limitu żyć
nieprzytomny półmrok
kolejny raz zapadł wyrok przebudzenia
jeszcze nie czas na zmianę ławy
ręka noga
wstań łazienka kuchnia aerozol szafa
bezpieczny schemat herbaty
z każdym łykiem napływają cieplejsze myśli
refleksje przechodzą w stan lotny
temperatura pokojowa ubranego ciała
dzień dobry od stróża
lakoniczna magiczna formuła na pożegnanie nocy
Dodane przez grelmann
dnia 21.06.2008 18:21 ˇ
1 Komentarzy ·
669 Czytań ·
|