Widziałam dzisiaj
jak osoba stojąca obok mnie
w białej sukni
unosi się do góry.
Zapominam
Nie myślę
Serce staje
Wszystko wraca
Kocham Cię
Nie zapomnę
Myślę
Czuję rytm
Rytm serca,
które kocha,
pamięta,
bije...
dla Ciebie.
dla Ciebie...
Piękna osobo
Kimkolwiek jesteś,
która stałaś obok...
Odeszłaś
Zostawiłaś
Kocham Cię
Nie zapomnę
Myślę
I znów wszystko wraca
Kochałaś?
Tak
Pragnęłaś?
Tak
To czemu obok stanęłaś?
Jak biała osoba
Czemu odchodzisz?
Lecisz do nieba
Nie zostawiaj mnie!
Tak bardzo mi Cię potrzeba!
kocham Cię
Nie zapomnę!
Myślę!
Czuję rytm!
Rytm serca,
które tak kocha!
Pamięta!
Bije!
Dla Ciebie
Nieznajoma
Dodane przez Bloody
dnia 17.06.2008 04:23 ˇ
7 Komentarzy ·
697 Czytań ·
|