krzywym blatem znaczony horyzont
krzyżem upada myśl
przede mną
czystej kartki szept
Dokonaj charakterystyki głównego bohatera
w opowiadaniu ''Ojciec wybił dwa zęby mamusi."
Przedstaw historyczne tło wydarzeń
w powieści "Pij z gwinta! W kolejowym kiblu
czysta smakuje najlepiej."
Przeprowadź analizę i interpretację
wiersza pt "Trzy miesiące nie mam okresu, nie
spuściłeś się do środka, prawda?"
zdrętwiał długopis
co będzie jak nie zdam
czy wezmą za rączkę
do przedszkola
Dodane przez michalok
dnia 29.05.2008 04:00 ˇ
7 Komentarzy ·
932 Czytań ·
|