Postów: 995 Miejscowość: Wieliczka Data rejestracji: 01.06.11
Dodane dnia 30.04.2016 17:11
silva napisał/a:
Też mi się nie podoba ten limeryk, a słowa: uklepanego oraz zaklepanego przez samozwańczą szefową "limerycznego" wątku są nieprawdziwe. Pozdrawiam.
W jednym jesteśmy zgodne. Dobre i to :)))
"Na początku było Słowo, a słowo było u Boga i Bogiem było Słowo..." (Prolog Ewangelii wg św. Jana)
Autor
RE: Czy "poezja-polska" staje się portalem politycznym?
i nie tyle obleciał mnie strach, bo do bojaźliwych to ja się nie zaliczam, co przerażenie.
Każdy z nas Użytkowników miewa swoje poglądy. Kaem na przykład zupełnie odmienne od skromnej abireckiej, co nie zmienia faktu, iż darzymy się wielką sympatią. Niemniej do momentu: zob. link.
Zawsze "poezja-polska" trzymała się - raczej z dala - od aktywnej polityki, a tu?
Czy Moderacja nie mogłaby zadziałać tam, gdzie dochodzi do ośmieszania osób publicznych, mimo że ich się serdecznie nie lubi, nawoływania do psychicznej przemocy, siania niepokoju?
Autor ostatniego limeryku, uklepanego oraz zaklepanego przez samozwańczą szefową "limerycznego" wątku stara się wprowadzać coś, czego nigdy dotąd na szanującym się literackim Portalu nie było!
"Na początku było Słowo, a słowo było u Boga i Bogiem było Słowo..." (Prolog Ewangelii wg św. Jana)
Skocz do Forum:
Pajacyk
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.