Autor |
RE: Choinka czeka na Baranka? |
abirecka
Użytkownik
Miejscowość: Wieliczka
Data rejestracji: 01.06.11 |
Dodane dnia 14.03.2022 17:17 |
|
|
Nie tylko na "pp" straszy ta nieszczęsna choinka :-D Dzisiaj szkolna koleżanka poinformowała mnie, że w sobotę, czyli 12 bm. wyniosła wreszcie na strych wymienioną ozdobę wraz z dołączonymi doń akcesoriami :-)
"Nikt do tego pokoju-salonu, prócz mnie, nie zaglądał" - oświadczyła rozradowana od jednego do drugiego ucha...
"Na początku było Słowo, a słowo było u Boga i Bogiem było Słowo..." (Prolog Ewangelii wg św. Jana) |
|
Autor |
abirecka
Użytkownik
Dodane dnia 11.03.2022 13:11 |
|
|
Kazimiera Szczykutowicz napisał/a:
Nie wiem czemu ma służyć ta "wysoka" samoocena - "starej oraz głupiej skromnej abireckiej". "Anieluniu" - moim zdaniem to niepotrzebne.
Lepiej się "niedocenić" niż "nadcenić" miła Pani Kazimiero!
Serdecznie :)))
"Na początku było Słowo, a słowo było u Boga i Bogiem było Słowo..." (Prolog Ewangelii wg św. Jana) |
|
Autor |
RE: Samoocena |
Kazimiera Szczykutowicz
Użytkownik
Miejscowość: Kielce
Data rejestracji: 06.04.14 |
Dodane dnia 11.03.2022 08:16 |
|
|
Nie wiem czemu ma służyć ta "wysoka" samoocena - "starej oraz głupiej skromnej abireckiej". "Anieluniu" - moim zdaniem to niepotrzebne. |
|
Autor |
Edyta Sorensen
Użytkownik
Miejscowość: Warszawa/Kopenhaga
Data rejestracji: 24.07.11 |
Dodane dnia 11.03.2022 07:00 |
|
|
Przez cały rok mamy Święta Bożego Narodzenia.
To jest gotowiec. :) |
|
Autor |
abirecka
Użytkownik
Dodane dnia 10.03.2022 14:59 |
|
|
silva napisał/a:
wysokooprocentowanych, warto czytać uważniej... Pozdrawiam.
Wysokoprocentowy a "wysokooprocentowany" to akurat dla starej oraz głupiej skromnej abireckiej brzmi niemal "tożsamo" ;)
Piramida finansowa i tyle. Taki sobie, powiedzmy, quasi poetycki "Amber Gold" ;-)))
|
Autor |
silva
Użytkownik
Miejscowość: Ostrołęka
Data rejestracji: 20.09.13 |
Dodane dnia 09.03.2022 21:35 |
|
|
wysokooprocentowanych, warto czytać uważniej... Pozdrawiam.
Edytowane przez silva dnia 09.03.2022 21:36 |
|
Autor |
abirecka
Użytkownik
Dodane dnia 08.03.2022 16:16 |
|
|
Przekwitają przebiśniegi, a choinka na "pp" nadal się jarzy. Niczym na ironię losu, jak ta kremlowska. Ale skoro sąsiaduje z moim wpisem-protestem "wysokoprocentowy" bank, który w typowo osobistym odczuciu bądź trąci mi finansową piramidą, bądź inną siwuchą, to komu oraz czemu się dziwić?
Istny chocholi, mieniący się "poetyckością" pląs szurany po panelu podmiękłymi nożynami...
|
Autor |
Choinka czeka na Baranka? |
abirecka
Użytkownik
Dodane dnia 08.03.2022 11:33 |
|
|
Bardzo mnie interesuje, i chyba nie tylko mnie, jak długo na stronie tytułowej będzie straszyć ta choinka?
Oraz oczywiście nad nią - jak zawieszony na sznurku prezentowy pakiecik - życzenia, które w obecnej sytuacji wybrzmiewają wręcz kpiną?
"Na początku było Słowo, a słowo było u Boga i Bogiem było Słowo..." (Prolog Ewangelii wg św. Jana)
Edytowane przez abirecka dnia 08.03.2022 11:34 |
|