Autor |
RE: tylko jedna osoba do wyboru wiersza |
Kuba Sajkowski
Użytkownik
Miejscowość: Poznań
Data rejestracji: 10.03.07 |
Dodane dnia 18.02.2008 16:00 |
|
|
i jeszcze chciałbym dodać, że ranga nazwisk, jakie do tej pory (Maliszewski, Grzebalski) potrafi przyciągnąć sporo osób na portal. więc dobry ruch marketingowy, no i konkursy z mocnymi nazwiskami pomagają rozruszać portal.
|
|
Autor |
cicho
Użytkownik
Data rejestracji: 09.03.07 |
Dodane dnia 18.02.2008 15:36 |
|
|
cóż, jeśli komuś nie odpowiada organizacja jakiegoś konkursu, to nie bierze w nim udziału i tyle.
pomysł na konkursy, w których jurorami są różni poeci i to oni proponują temat (moim zdaniem) jest niezły. nie było do tej pory tego na pp. brawo.
|
|
Autor |
hiroaki
Użytkownik
Miejscowość: Gdynia
Dodane dnia 18.02.2008 11:29 |
|
|
No, myślę podobnie jak Michał eM
Panie Szpilowyhajama
Szanowni młodzi koledzy,to co powiem to nie jednego pieronie piknie. Ja już brałem wiele razy w bele jaki konkursach w Polsce,i nic sie nie zmięnniło ci co oceniali wiersz byli zalani jak świnie, deptali po naszyj wypocony twórczości,i od tego czasu mi sie chepło brać udział w konkursach jak IV RP.
a można bardziej uniwersalnie po polsku, tak żebym rozumiała, a nie zgadywała? |
|
Autor |
Jan Majowski
Użytkownik
Data rejestracji: 11.03.07 |
Dodane dnia 18.02.2008 10:12 |
|
|
Szanowni młodzi koledzy,to co powiem to nie jednego pieronie piknie. Ja już brałem wiele razy w bele jaki konkursach w Polsce,i nic sie nie zmięnniło ci co oceniali wiersz byli zalani jak świnie, deptali po naszyj wypocony twórczości,i od tego czasu mi sie chepło brać udział w konkursach jak IV RP.
Nie może nikogo spotkać śmierć niesprawiedliwa,nawet jeśli ją przypadkiem ktoś niesprawiedliwy zada. św. Augustyn |
|
Autor |
Michał Murowaniecki
Użytkownik
Miejscowość: Wiśniowa Góra
Dodane dnia 18.02.2008 08:58 |
|
|
jeśli bardzo potrzeba 3 lub 25 jurorów, to w takim razie polecam wziąć udział w normalnych, korespondencyjnych konkursach. zawsze można też poprosić mamę i tatę o przyznanie nagrody - werdykt na pewno usatysfakcjonuje. |
|
Autor |
Wojciech Roszkowski
Użytkownik
Miejscowość: Tykocin
Data rejestracji: 22.12.07 |
Dodane dnia 18.02.2008 08:33 |
|
|
Inaczej, niż na zasadzie "kto co lubi", raczej się nie da. Pewnie - lepiej by było, gdyby oceniały np. 3 osoby. Co nie zmienia faktu,że wygrał wiersz, który (przynajmniej moim zdaniem) na to zasłużył. |
|
Autor |
tylko jedna osoba do wyboru wiersza |
Bartosz S
Użytkownik
Miejscowość: Kożuchów
Data rejestracji: 09.11.07 |
Dodane dnia 18.02.2008 07:47 |
|
|
Tyle wierszy, taki konkurs hmm nie podoba mi się że jest tylko jedna osoba która zajmuje się wyborem i wyróżnieniem wierszy - tylko jedna osoba nie np 3. W tym przypadku jesteśmy ograniczeni do tego co lubi osoba wybierająca (troszkę nie tak) więc może od razu zróbcie LOSOWANIE- "W CIEMNO" na to samo wyjdzie... |
|