Autor |
RE: INFROMACJA ODE MNIE, CZYLI POZDROWIENIA OD EUGENIUSZA TKACZYSZYNA DYCKIEGO |
Bogumiła Jęcek - bona
Użytkownik
Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 10.03.07 |
Dodane dnia 08.12.2009 11:03 |
|
|
I ja jestem pełna podziwu dla tego poety. Mam ten wspaniały tomik, tomik do wielokrotnego czytania. Zawsze pod ręką.
Z pozdrowieniami
Nie wszystko można sprzedać
i nie wszystko kupić.
Sprzedana
--------------------------------------------
http://czarnekoronki.blogspot.com/ |
|
Autor |
RE: INFROMACJA ODE MNIE, CZYLI POZDROWIENIA OD EUGENIUSZA TKACZYSZYNA DYCKIEGO |
bols
Użytkownik
Miejscowość: wrocław
Data rejestracji: 26.10.08 |
Dodane dnia 03.12.2009 22:32 |
|
|
Pan Eug. Dycki we Wrocławiu
to brzmi jakoś bardzo poetycko
bols
Edytowane przez bols dnia 03.12.2009 22:57 |
|
Autor |
Szady siebr Daniel
Użytkownik
Miejscowość: Mazury
Data rejestracji: 12.06.09 |
Dodane dnia 03.12.2009 21:53 |
|
|
Pozdrawiam i ja Pana Eugeniusza. Gratulacje i serdeczności
|
|
Autor |
magda gałkowska
Użytkownik
Data rejestracji: 11.03.07 |
Dodane dnia 03.12.2009 21:45 |
|
|
Pan Eugeniusz Tkaczyszn - Dycki powalił mnie na kolana na Poznaniu Poetów jak jeszcze nikt nigdy, o czym już wspominałam i wspominać będę długo. Bardzo żałuję, że nie byłam dziś we Wrocławiu i mam nadzieję, że jeszcze będę miała okazję Dyckiego posłuchać, bo czytać będę zawsze :)
i oczywiście serdecznie Panu dziękuję i pozdrawiam również, jest mi niezmiernie miło :)
Edytowane przez magda gałkowska dnia 04.12.2009 08:39 |
|
Autor |
INFROMACJA ODE MNIE, CZYLI POZDROWIENIA OD EUGENIUSZA TKACZYSZYNA DYCKIEGO |
Miron
Użytkownik
Miejscowość: Jelcz-Laskowice
Data rejestracji: 30.01.08 |
Dodane dnia 03.12.2009 21:30 |
|
|
Witam Państwa, za pomocą forum przekazuję użytkownikom PP pozdrowienia oraz podziękowania od Eugeniusza Tkaczyszyna-Dyckiego, który jak Państwu wiadomo gościł dzisiaj we Wrocławiu na 18 Promocjach Dobrej Książki. Słowa te są szczególnie skierowane do użytkowników, którzy dyskutowali na temat jego tomu wierszy Piosenka o zależnościach i uzależnieniach, w wątku poświęconym niegdyś niniejszej książce.
Niech mi będzie także wolno przy okazji tego wpisu przekazać szczególne pozdrowienia dla Sami Wiecie Kogo, którą to osobę Eugeniusz zna i jak się wyraził rbędzie czytałr1;, bacznie przyglądając się jej rozwojowi.
Przyznam szczerze Państwu ów niezmiernie miły człowiek, zrobił na mnie wrażenie swą ogromną pokorą i skromnością ( które przejawiają się w jego potężnym dystansie do siebie).
Jego pogoda ducha niech towarzyszy i Wam w Waszej twórczej pracy, pozdrawiam |
|