dramat polega na bohaterze
skończonym
a nad nim przestrzeń
chłopcom nie wolno było
jak tylko chodzić po drzewach
szczególnie rzut arbuzów na osiedlu
wujek
pokój z lampą na biurku
po kolei całowali misia w dupę
aż fin de siecle
przychodzi na pierwszej okładce popcornu
z czułością traktuje muchy na szybie
i tańczy
okazuje się że można zatrzymać czas
ze wszystkich scen
najbardziej
motyw fortepianu
i cynamon
mała śmierć narzeczonej
Dodane przez playing_angel
dnia 08.12.2007 18:22 ˇ
3 Komentarzy ·
656 Czytań ·
|