ZWID!!
Narkotyczny
Jelita zaciskają moją szyję
przecinają szlaki moich stóp
mogą to zrobić - są długie
Ujrzałem zagłady
i rozpusty
Alkoholowe
Robiąc rachunek sumienia
ujrzałem Boga
Spojrzał na mnie, zacnie pogroził
Jelita oplotły także jego
Mogły to zrobić - są długie...
Najpierw
Kłamstwem i gwałtem
Stworzyłem pryszcze na skórze
Potem...
Uciąłem żyletką sobie
Pogawędkę
Z Bogiem
On nic nie mówił, tylko słuchał
Patrzył jak znikam, przenikam, unikam
Zamknął w pudełku
I odłożył na półkę
Dodane przez Alkomat
dnia 24.10.2007 11:45 ˇ
11 Komentarzy ·
706 Czytań ·
|