przesiewanie czasu nazywanie kolorów przy świadku
zachód słońca nad brzegiem jeziora rozdzielanie ryb
są razem
patrzą za siebie przed siebie na ręce
wychodzą przez ucho igielne
w tle
dzieci na podwórku czarują wytykają palcami świat
powstają i upadają królestwa na huśtawce śmiech
Antek przeskakuje ocean już za pierwszym razem
biegnie w stronę kokardki uważa się za zwycięzcę
jeszcze w progu
sądzisz że jestem mitem
westchnij mnie obejmij
i patrz
dalej
Dodane przez księżycowy rower
dnia 17.02.2024 12:25 ˇ
1 Komentarzy ·
225 Czytań ·
|