Zaschnięty mocz na brzegu deski
(nie do końca zdematerializowany efekt produktów przemiany materii)
Z chęcią posprzątam twoje myśli i urojenia
Ale nie licz na nic więcej
Brudne... "pierdolsię" zasłyszane gdzieś na skraju przytomności
Odbiwszy się obrzydliwym echem
Wprawiło mi w ruch
Przerdzewiałe rejony
"Obejrzę się, a nuż znajdę nóż"
A nuż się potknę i pokroję pięknie
Wszędobylskie fałdy
"Obejrzę się, a może będziesz ty"
Można cię przyłożyć do każdego otworu
(a jeszcze lepiej - przewinąć)
Ty lubisz otwory
Wobec czego
Obejrzę się za siebie
21 gram lżejszy
Dodane przez Alkomat
dnia 11.10.2007 08:46 ˇ
10 Komentarzy ·
683 Czytań ·
|