macając się słowami
popisują przymiotnikami
bezgranicznie
na granicy
wystrzeliwują jednorazowo
milion trafiając albo panu Bogu w okno
i w oko
wpada wiadomo
ść
jeszcze więcej zdobyć
odzyskać przed zimą
ziemia odpocznie gazem
nie będzie śmierdzieć
(co oni dodają do bezwonnego?)
z wykopalisk ceny węgla wystartują po księżyc
a atomówka się buduje
jeszcze tylko wiatr jest za darmo
ale już szykują ustawkę
kibole na meczach się rozgrzeją
będą skakać jak Małysz
no wiosnę stopnieją sople
po nitce poznasz
komu się grób wykopie
a morze może nie zamarznie
i suchą stopą puścimy się w długą
do Szwecji by zrobić tam potop
Dodane przez Ell
dnia 08.09.2022 07:46 ˇ
3 Komentarzy ·
217 Czytań ·
|