Minął miesiąc jeden drugi
znów kolejny mija rok
a kalendarz kartki gubi
i Sylwester tuż o krok
Różnobarwną gamą świateł
znów rozbłyśnie ciemna noc
radość będzie rządzić światem
i popłynie życzeń moc
Magią nocy połączeni
smutki kłótnie pójdą precz
bo ta noc tak dużo zmieni
nikt ni będzie patrzał wstecz
Przyjdzie do nas Roczek Nowy
jaki będzie któż to wie
którą drogą iść gotowy
kiedy drogi tylko dwie
Szczęśliwego Nowego Roku 2022
Wszystkim Państwu
życzy
joanna 53
Dodane przez joanna 53
dnia 29.12.2021 20:17 ˇ
7 Komentarzy ·
241 Czytań ·
|