Przyjdź do nas Jezu maleńki
i zajrzyj do każdej rodziny
zamiast ubogiej stajenki
miejsce w swym sercu zrobimy
Choć zimno za oknem na dworze
to przecież będziesz tak blisko
i ciepło będzie Ci Boże
bo serce się stanie kołyską
A kiedy nadejdzie wigilia
i radość przy stole zagości
pokojem wypełni się ziemia
i będzie dużo miłości
Zdrowych, spokojnych i radosnych
Świąt Bożego Narodzenia
oraz przeżycia niepowtarzalnych chwil
w gronie rodzinnym
życzy Wszystkim Państwu
joanna 53
Dodane przez joanna 53
dnia 22.12.2021 05:25 ˇ
8 Komentarzy ·
222 Czytań ·
|