Chodź nie marnuj czasu na tego typu pierdoły
pojedźmy meleksem
kupimy drogie naszemu sercu błyskotki
Mejd in Czajna pamiątki
z miasta Padwa północy
pstrykniemy sobie focie przed ratuszem
a jego podziwiać będziemy
z bezpiecznej odległości
patrząc na fiasko
tych foremek rodem z piaskownicy
ciekawe w którym punkcie ksero
je kserowano?
Która godzina pół do komina
a komin otwarty wpół do czwarty
hejnalista zatrąbił o dwunastej
przepraszamy widzieliśmy ciebie
ale nie mogliśmy uwierzyć
widząc w mieście św. Tomasza
woleliśmy żreć z Zielonej Butki
lub Bosko lody ze smakiem
produkcji własnej
bo była taka duchota
a ty pod nosem nas szkalowałeś
ciemnotę i oświecone
''cipkomaryjki''
Dodane przez drachma
dnia 27.07.2019 06:46 ˇ
6 Komentarzy ·
511 Czytań ·
|