Przyszłowidzenie Twoich oczu,
Panorama moich blizn...
...Światło-Ciemność...
Ty, ja
Elementy zbyt różne
Wyrwane z jednej całości
...Sacrum-Profanum...
Ty, ja
Dalekosiężne plany
I autostrada donikąd
...Czystość-Brud...
Ty, ja
Żenująca czułość
I reszta pożądania
...Stabilność-Rozchwianie...
Ty, ja
Przeciąganie struny
I balansowanie na krawędzi
...Opanowanie-Histeria...
Ty, ja
Przemilczana prawda
I nierozważne kłamstwa
...Krew-Woda...
Ty, ja
Pobudzający alkohol
I tabletki nasenne
...Czarnoziem-Marmur...
Ja
Nie mam prawa ciągnąć Cię dalej
Na szarym końcu stanę samotnie
Carissimi,sempre viva!
Dodane przez Kajot
dnia 08.09.2007 18:15 ˇ
7 Komentarzy ·
793 Czytań ·
|