Przestań być tym, kim byłeś.
Bądź tym, kim jesteś
Paulo Coelho
wracam tam myślą
jeszcze nie dotarłam
niepewna kroku
uderzeń serca
powstrzymywanych
przed natrętnymi
oczami wyobraźni
zawsze biegłam
do Maratonu
umierając tysiąc razy
przed progiem
zmiennej rzeczywistości
pogubiłąm szlaki
wertując strony
mojego świata
chcę choć odrobinę
policzkiem musnąć
w dłonie
słońcu oddam
cofnięte minuty spisane
nim odpłynę
bosa
ale w stronę
tej wiosny
Dodane przez makt
dnia 05.09.2007 10:39 ˇ
17 Komentarzy ·
857 Czytań ·
|