chciałem dziś zostać patriotą ale
ojczyznę nową znalazłem w niebie
papierosów nigdy nie zapalę
dzieci wychowuję według siebie
wyjechałbym za pracą z tej dziury
w wojsku nie byłem choć zdrowy jestem
chciałbym wcześniejszej emerytury
i obniżenia podatków jeszcze
ukradłem flagę biało-czerwoną
by nadać wyrazu moim ścianom
kocham Niemców miłością zdziwioną
jabłek nie zjadam przeciw Rosjanom
nazwiska nie posiadam polskiego
antysemitą nie jestem w złości
nie słucham radia katolickiego
nie oglądam w TiVi wiadomości
nie szanuję już Unii bez granic
z jej prawami jak i lesbijkami
ideologiami aborcjami
i ślimakami znaczy rybami
nie podążę też za prezydentem
oddałem życie Jej Wysokości
Polsko, czy coś mi dasz na zachętę?
Czy doświadczę ojcowskiej miłości?
Wiedz, iż ciebie kochać zawsze będę
(szkoda jednak, że bez wzajemności).
Dodane przez veles
dnia 04.09.2017 17:11 ˇ
5 Komentarzy ·
662 Czytań ·
|