Tutaj kupisz i sprzedasz za bezdurno - i duszę i ciało,
po trzykroć, zanim jeszcze przejdzie ci ochota
na seks w pustym łóżku.
Wyświetlane cyferki ponaglają, nie spiesz się,
Ja liczę na starą jak świat walutę
po mało stabilnym niestety kursie - na łut szczęścia
Kwatera: 28F, linia: 3, nr posesji: 14.
Za sprawą brzemiennej w skutki pierworodnej kropli,
spadającej na poziom pierwszego tchnienia
z wysokości Cordillera Rumi Cruz - potokiem Apacheta.
Matką rzek: Solimoes, do ujścia.
Rozhuśtanym krokiem przez ocean, kwestią czasu.
Dodane przez stawil
dnia 16.06.2017 04:34 ˇ
7 Komentarzy ·
623 Czytań ·
|