nie czerwone!
białe! z fioletowym oczkiem
chwilą śnienia
i ceną za ten sen jak za życie - banksterską
sprawnie egzekwowaną przez windykację
łącznie z dawaniem dupy nocą
w chłodnych przeciągach undergroundu
więc nadal marzysz o tym - co ostateczne
i niedopowiedziane...?
na brzegu horyzontu zdarzeń czarnych dziur
w testach na obecność...Najwyższego
jeżeli odejdziesz za daleko
narazisz się na ostracyzm ze strony środowiska
i zamarzniesz w Wielkim Chłodzie
jeżeli zawrócisz do punktu wyjścia skończysz
w Wielkim Kolapsie
jeżeli nic z tym nie zrobisz
nikt tego nawet nie zauważy
Dodane przez stawil
dnia 11.05.2017 23:58 ˇ
1 Komentarzy ·
566 Czytań ·
|