pamięci Jacka Bierezina
  już nie słyszysz
  gwizdu pociągu
  na moście
  przestałeś też chodzić
  po bruku Paryża
  świętości swoich
  nie kochasz
  nocą
  w pamięci zostawiłeś
  mojej
  spotkanie pierwsze
  z poezją
  na rogu Głównej i Kościuszki.
  2017.  Targosz
Dodane przez jamnik16b1
dnia 18.04.2017 07:41 ˇ
6 Komentarzy ·
500 Czytań ·
|