w tytule - treść
w treści - jasność
jak wiersz na opak
wszystko albo nic - bez brania jeńców
czy może jedno i drugie
tak dla zwycięzców jak i pokonanych?
kiedy pierwszy raz otwierasz oczy -
nic nie widzisz
kiedy stawiasz pierwszy krok - upadasz
potem zgarniesz ich więcej z wiedzy tajemnej
w tym te przez ucho igielne
i wąskie gardło kiszki stolcowej
dla cierpiących na zaparcia
kiedy ostatni raz zamykasz oczy
widzisz wszystko
jak wiersz na opak
w tytule - treść
w treści - jasność
Dodane przez stawil
dnia 29.12.2016 23:00 ˇ
8 Komentarzy ·
583 Czytań ·
|