opanowałem już trudną sztukę podniebnej akrobacji
ale wciąż jeszcze wzorem pionierów tego sportu
brzydko upadam
twardo
za to liście - miękko i koliście na huśtawce dziecinnej z wiatru
a kobiety? - po swojemu - kwieciście płatek po płatku
tak na wprost okna z naprzeciwka jak w kole barw Newtona
z jednej strony - one - zwiewne żółto-pomarańczowo-czerwone
z drugiej - oni - zielono-niebiesko-fioletowi
na swych super szybkich pecetach
genetycznie uzależnieni od prędkości światła
- dlaczego cały czas się masturbujesz kiedy mógłbyś
mnie zwyczajnie zerżnąć?
spytała moja "Bello di note" w kategorii: dojrzałe - tak prosto z netu
jak onegdaj na moście w Barcelonie
nowatorsko ukazanym w obrazie Pablo Picasso z perspektywy
znanej skądinąd - ulicy dr'Avinyo
Dodane przez stawil
dnia 17.11.2016 23:18 ˇ
6 Komentarzy ·
593 Czytań ·
|