mówili idź posłuchaj
tam facet pięknie gra
więc zamiast kina chciałam
przy barze zabić czas
i wtedy to się stało
poczułam pierwszy raz
nutami powieki zamykał
strunami ocierał mi twarz
palcami z rytmu wybijał
me serce raz po raz
słowami i melodią
zatapiał cały świat
wyśpiewał moje życie
jakby od lat mnie znał
odczytał moje listy
jakby napisał sam
modliłam się by przestał
spłonęła moja twarz
zabijał mnie tą muzyką
ze sceny spojrzał raz
nie wrócę tu już więcej
do tłumu i tych braw
gdy tą muzyką
zabił dziś mój świat
Dodane przez mastermood
dnia 15.10.2016 09:08 ˇ
6 Komentarzy ·
824 Czytań ·
|