mieszczę się bez reszty między kroplami deszczu
dlatego nie noszę nigdy parasola
który nawiasem mówiąc gdzieś posiałem
i teraz nie mam odwagi się do tego przyznać
to był jeden z tych prezentów
jak zresztą wiele innych pieprzonych rzeczy
które nam ani niczego nie dodają
ani niczego nie ujmują w rodzaju: a co ci to szkodzi?
tak - ale za to potem trzymają mocno w szachu
i nie zawahają się w najmniej odpowiednim momencie
dać nam mata
Dodane przez stawil
dnia 13.10.2016 22:06 ˇ
5 Komentarzy ·
590 Czytań ·
|