wszystkie drogi wiodą do Hyperionu
jednak przed dokonaniem aktu samopalenia
nie zapomnij zidentyfikować się sam ze sobą
wracasz do punktu wyjścia
nie schrzań tego
dziewczynka z zapałkami stoi w chłodzie na ulicy
dziewczyna z papierosem to wciąż ta sama baśń ale
już po dobrej zmianie i rezygnacji z dotychczasowych priorytetów
poczynając od rozsądnej stawki
więc przełknij tę łzę
i dotrwaj do trzeciego dnia w morzu milczenia
tam wszyscy bez wyjątku jesteśmy taką samą kroplą
Dodane przez stawil
dnia 25.08.2016 14:45 ˇ
6 Komentarzy ·
476 Czytań ·
|