początek dostaniesz za friko - tak na wabia
w kolorze wyzywająco pomalowanych ust
jeśli tylko stanie ci odwagi
a koniec - jakim by nie był
wyssie wszystko z ciebie do cna
zanim jeszcze zdążysz cokolwiek z tego ocalić
mimo że tak czy siak
należy się nam pro bono niejako z urzędu
bez względu na orientację i osobiste preferencje
jednak ta wiedza przychodzi zwykle nieco spóźniona
mają ją od samego początku
wszyscy grający znaczoną kartą
Dodane przez stawil
dnia 17.08.2016 23:47 ˇ
6 Komentarzy ·
649 Czytań ·
|