Poszedłem do pokoju chłopaków
bo chcieli mieć dziewczyny
chociaż nawet głupi nie chce mieć
ale pomogłem im napisać taki jeden
list witajcie! też jesteśmy tacy
samotni jak wy dlatego zapraszamy
w przyszłym tygodniu na kawę wtedy
można się nawet zakochać i jeszcze
widziałem że Bartek się modli
na biblii jak dzidzia.Wszyscy się na
czymś modlą jeden na łóżku drugi na
komputerze i tylko bóg się modli nad
bogiem chociaż nie musi. A Karina
myślała że siedzę w wannie.
Dodane przez Fifi
dnia 06.08.2007 20:59 ˇ
16 Komentarzy ·
841 Czytań ·
|