Jest taka myśl która wciąż mnie bawi
myśl która istnieje wbrew rozsądkowi
" że ci którzy są najmniej ciekawi
chcą być koniecznie wyjątkowi"
Jest taka chwila która zalega gdzieś w głowie
raz jest donośnym krzykiem a raz ciszą
" że ci którzy na co dzień szafują słowem
samych siebie nigdy nie słyszą"
Jest taka scena którą we śnie widzę
człowiek przez tłum przeciskający się bezkarnie
"...że tak naprawdę to się wami brzydzę
lecz zagłosujcie tylko na mnie"
Jest takie przeczucie co mnie nie opuszcza
czy jest na jawie czy też tym co wyśnię
"że obojętnie co wybierze tłuszcza
cierpią zawsze ci co potrafią myśleć ".
Dodane przez zibi
dnia 09.11.2015 10:43 ˇ
7 Komentarzy ·
435 Czytań ·
|