Ślimak ucieka od piękna róży
Na cierniach zostawia fragmenty siebie
Krążące źrenice powietrznych strumieni
Gwiazd roztlone niedopałki
Burza mózgu z gradobiciem
Z bok na bok smutna nocna salsa
Poranki z teleexpressem
Media przesadyzm neonowomowy
Autoremiksy słów naiwnolepkich
Płomień głodu
Margaryna przesycona siarką
Ciepły prąd w oceanicznym czasie
Amfibii obrazu oprawa okienne ramy
Tacki od jaj zmęczonego betonu kamuflaż
Wewnątrz otchłań drzwi na oścież zamknięte
Kaloryfer nieścienny i mieszkanka wybuchowa
Ciało pajęczak topielec
Rozgotowane spojrzenie
Sinowiary tyle
Co wąż po kolana
Suplement okazał się erratą
Dodane przez palaqs
dnia 23.07.2007 16:41 ˇ
9 Komentarzy ·
805 Czytań ·
|