nie ostatnie pożegnanie
weźcie siostry pod ramiona
zaprowadźcie tam gdzie ciało
może skonać
przyjdź kapłanie podaj Boga
w małym ciele
no a potem co ma być już
niech się dzieje
duchy wiedzą nie ostatnie
jest to przecież pożegnanie
w śmierci bratniej
wszystkim tutaj daję słowo
że po czasie znów spotkamy
się na nowo
moja świeca choć ze łzami
już zagasła pod jesieni
sztandarami
już odchodzę w drogę mleczną
niepodobna bym tu został
całą wieczność
Agamemnon
Dodane przez Agamemnon
dnia 21.09.2015 21:15 ˇ
3 Komentarzy ·
437 Czytań ·
|