Gdy znów ciemną nocą wyruszam w drogę
Chcę wziąć Cię ze sobą... Ależ nie!
Ja z Tobą nigdzie iść dzisiaj nie mogę,
Mówiłam Ci przecież... Przecież wiem!
Jak nie dzisiaj, no trudno, niechaj stracę,
Może kiedy indziej... Raczej nie.
Ja nie chcę z Tobą nigdzie iść na spacer.
Nie chcę wcale z Tobą... Bawić się?
Pić piwo, wino, drinki...? Kwestia gustu...
Oraz tańczyć w klubie "Le Paris"?
Piosenkę śpiewać słodką... Po francusku?
Po francusku śpiewać... Tylko mi?
Na parkiecie, gdy orkiestra zacznie grać,
Zatańczymy walca... Jeden raz.
Na więcej nie licz, czasu swego nie trać...
Ja i Ty osobno... Nie ma "Nas"...
Dodane przez SenshiNoRyu
dnia 25.07.2015 11:22 ˇ
7 Komentarzy ·
695 Czytań ·
|