skacz skacz ptaku słaby.
płacz płacz samobójco.
za wysoka wieża?
zbyt dużo widzisz?
skacz ty gołębiu zasrany.
płacz - nie ma tu mamy.
przecież wyżej już bywałeś.
przecież więcej już widziałeś.
mówisz że życie to wojna.
mówisz że i tak jesteś trupem.
mówisz że za dużo w twoim życiu gówna?
że za dużo już ludzi osrałeś!
i że tego wcale nie chciałeś.
jak nie skaczesz to idź do domu.
jak nie skaczesz to zejdź do wron poziomu.
bo jak już wejdziesz między wrony,
zaczniesz krakać tak jak one.
Dodane przez veles
dnia 21.06.2015 01:09 ˇ
13 Komentarzy ·
571 Czytań ·
|