Rodowód rzeż niewiniątek
Jeśli upadłeś niebieskim
Ojcze nasz poszukiwanie
Ruszaj pasterzu
Poselstwo głodne idzie
Jarzyn ludziom drugich
Przemienienie owieczka nie
Nie będzie przepowiadać pierwsza
Ludziom przepowie prawicę
Ustanowi zaparcie
Usiądzie nakaz
Początek okolicy
Uzdrowienie potem
Świadkowie bowiem
Przyjmują wasze uzdrowienie
Przyszli po odpowiedź
Postawił koniec stołu
Zaparł się towarzyszom wiele
Uwielbia pokłon w tym czasie
Pisano w okolicy zepsucie
Potem udaremnili prawdziwi
Wszedłszy zapowiadając
Mogli go poprosić
Biada sługom nasienia
Powiadam przebiegłość picia bogactwo
Zyski padną zanim spożyjesz potrójnie
Wróć się jedyny
Słowo odparło i potępiło
Podnieście się sami
Dokonasz wśród ludu
Wyprostuj się
Porwij się
Jestem twój błogosławię cię
Umyj się dla siebie
Nie jesteś czymś na ziemi
Nie kryj się nie pisz
Nie wyrzekaj się
Nie odwracaj się
On liczy na CIEBIE
Dodane przez Amsek
dnia 22.04.2015 10:23 ˇ
8 Komentarzy ·
552 Czytań ·
|