Chciałbym ci powiedzieć, że kocham cię
Ale nie potrafię
Chciałbym ci wyznać, jak bardzo podobasz mi się
Ale nie wiem jak
Więc okłamuję cię
Więc oszukuję się
Kłamię ci każdego dnia
Lecz kiedyś prawda na jaw wyjdzie
Co wtedy z nami, powiedz, będzie
W miłość naszą wierzę czasem
Czasem wszelką nadzieję tracę
Jednej nocy naszła mnie myśl słodka
Aby pod wieczór się z tobą spotkać
Wyznać ci wszystko, co teraz czuję
I pokazać, już nie oszukuję
A ty, ty się ze mną nie umówiłaś
I ty, ty moje uczucia zraniłaś
I ty, ty serce moje złamałaś
Lecz ja, ja chcę wierzyć, że kłamałaś
Nie wiem czy to gra taka
Czy już mnie nie lubisz
Teraz wiem jesteś jaka
Mej duszy nigdy nie kupisz
Dodane przez veles
dnia 31.03.2015 22:01 ˇ
6 Komentarzy ·
551 Czytań ·
|