jutro dostaje dziś moc komplementów
że czeka zupełnie całe nieskalane
podobne do próżniowego sześcianu
że tkwi w nim potencjał jak w glebie
co może wybić każdym rozbuchaniem
że jest ono nową planetą na starej
co za nieszczęście nie ufać reklamie
na powtórzeniach budować niewiarę
jak chory ogon wydłuża się przeszłość
i trudniej pociągnąć tę rosnącą masę
zbędną martwicę zwęglonych objawień
a gdyby tak jednak za którymś razem
przez atak amnezji oderwać się nagle
wystrzelić naprzód i rąbnąć o ścianę
roztrzaskać głowę na tym sześcianie
Dodane przez Parks
dnia 25.03.2015 13:47 ˇ
3 Komentarzy ·
522 Czytań ·
|