co trzy dni
nie mniej
smakuję życia bogów
wypijam hektolitry łez
i śmiechem nękam sąsiadów
co trzy dni
dla życia po drugiej stronie lustra warto
o jak warto!
a czy ty wiesz, że to i tak nie ma znaczenia?
tam płonęły stosy kiedyś
a teraz
płoną sumienia
ja z moim przyjacielem nad życie
odkrywam światy i wszechświat nie straszny
nam
ja z moim przyjacielem od wypłaty
sączę refleksyjne myśli
na zdrowie
i niech ci się dobry dzień w końcu przyśni!
Dodane przez on-the-hill
dnia 11.01.2015 05:25 ˇ
7 Komentarzy ·
504 Czytań ·
|