daje radę sąsiad bez pracy
układ linii ma zawsze w porządku na buzi i
w ogóle dosyć raczej
choć ostrości w GPS używaniu albo intuicji na przykład
już jakby nienadmiernie dużo
i możliwe jest że podobna refleksja odziera go z patosu
choć nienacechowanie wątpliwościami
ułatwia pominięcie grząskich pytań małżonki
i ewentualnych hedejków
owo oddalenie sytuuje go
w jakby para przestrzeni czyli osobliwości
że eklezjasta niejeden w półpasiec ukłonił by się
z uroczą miną i fryzurą bez zastrzeżeń.
Dodane przez rekinu
dnia 06.12.2014 22:09 ˇ
6 Komentarzy ·
686 Czytań ·
|