to jest słaby głos rozsądku
należy kogoś kochać na świecie
żeby nie zwariować
to jest uśmiech zadowolenia
kiedy krzywię się
na smak gorzkiej wódki
przełykam
połóż rękę na moim
sumieniu
lub udzie
trudno jest znaleźć
dzisiaj porządną
dziewczynę
to jest smak
niedosytu
kiedy zamykam drzwi
przed własnym strachem
nigdy nie kochałam
żadnego z moich chłopców
wszyscy mieli tylko ciepłą
pościel
nigdy nie myślałam
o tobie w taki sposób
jak dziś
Dodane przez Aparatka
dnia 23.10.2014 22:07 ˇ
7 Komentarzy ·
754 Czytań ·
|