w paski
widzę z daleka
błyszczy trawa
kocham ją,
ale na odległość
było śmiesznie,
gdy upadłaś na głowę
a później wstałaś,
jak gdyby nigdy nic
poza tym nie mam
pieniędzy
bo pracuję na niby
na szczęście o Pani!
w domu czeka jedzenie
blada jesteś jak ściana
twarz myjemy wodą nie samą ręką
głosu zabrakło,
ale na chwilę
później będzie już tylko lepiej
chyba
za dużo bierzesz na siebie
środki przeciwbólowe
trzeba mieć to w poważaniu
bo inaczej to śmiać będą się
na zabój...
Dodane przez on-the-hill
dnia 26.09.2014 03:10 ˇ
3 Komentarzy ·
559 Czytań ·
|