muszę
potykać się o słowa
rzucane po drodze
wzrok utonął w chwili
jestem niewidomą kochanką życia
........................................................
to życie
ma smak słodkich migdałów
pachnie waniliowo
z radości krzyczę
orzechy gryzę w milczeniu
..................................................
embargo
rosną systemy totalitarne
a ja nie odkryłam jeszcze
złóż ropy naftowej
poszukuje nowych źródeł
intelektualnego komfortu
Dodane przez zdrodowska
dnia 27.06.2014 19:39 ˇ
2 Komentarzy ·
518 Czytań ·
|