martwi przeszłość mnie nie myśl histeria
martwią przyszłości martwi już trupy
za był ból
martwi martwią zmartwienia
śmiech osła historia doniosła by na koniec
od początku wątek osnuć tuszę
ma nie ma ma duszę ile
zwierzeń kamień glina ładna dziewczyna
ras ta ludzi zapał potrzeba
wiary w czary mary księgę baśni tysiąc
ludzkie co licho-no
rzucił się z kosą do kas dawaj do kiesy
bom łasy mi biesy i śnią mi laki
porcelana słoń słaniam po pijaku małpy
pod czerepem grają do naszego
smaku fo-pa!
porwał z motyką na słońca one od
słońca goreją ciemno nim foton da coś od ja
nim trafi sam w siebie pije do lustra
pod wrażeniem niepodobieństw
recepcja stawić sobie pytanie o
cel zbić to w słowa ująć zawierzyć reszta
niczym,zajączki po ścianach blik u źrenicy
On o no nie patrz.
za dużo zobaczysz to metoda
wyobraźmy sobie że grawitacja że to
akcja że akcja to reakcji że w reakcji jest wektor
a wektor jest faktem pytanie
gdzie jest siła
pytanie głupie niedorzeczne siłą
miara miara kara
procentem procent zaś ma humory
te jak wiadomo w medycynie wiele tłumaczą
fizyk też by to przełknął o ile by miał
po tym celny koncept a tak
było zbyło
Dodane przez lity
dnia 07.06.2014 04:02 ˇ
1 Komentarzy ·
518 Czytań ·
|