Droga Emilko
U mnie dobrze wszystko
W pracy nuda i szarość
Ale wiem
Powinienem się cieszyć że jest
Dziecko rośnie
Jeśli chodzi o żonę
To najgorsze chyba mamy za sobą
Tak ogólnie to ze wszystkim jest dobrze
Zdrowie słońce i jakieś pieniądze
Co u Ciebie nie zimno
Dobra dość kłamstw
Ty od razu wszystko zrozumiesz
Nie jest dobrze
Znowu trochę piję
I nie mogę znaleźć spokoju
Wszystko nagle straciło kolory
Każdy dzień wygląda tak samo
Nie wiem w ogóle co zrobić z życiem
Szukam jakichś starych przyjaciół
Ale dziś nikt niema czasu
Jestem tak cholernie samotny
Nie wiem w którą uciec mam stronę
Przelatują dni jak piasek
Proszę przyjdź i dokądś mnie zabierz
Ucieknijmy daleko we dwoje
Nie wiem jak mam wysłać ten list
Wiec po prostu zostawiam na grobie
Śpij spokojnie Emilko
Bądź zdrowa
I wiesz
Pisz
Twój na zawsze
|