zjadłam wiele tego
na co nie miałam ochoty,
ciągle słucham opowieści o
uprzedzeniach
co z tobą człowieku,
że świata nie widzisz
kuli do zamieszkania
pokochania
daj im pożyć chwilkę
to twój kawałek brudnej podłogi
wiem,
dla mnie usnuty dywanem
kwiaty zgniłe leżą wkoło
ja je pozbieram,
przytulę,
wianek zrobię
głowę ozdobię
nie widzisz tych kwiatów,
ślepy jesteś
nie wiesz co to pożytek,
pluć potrafisz
tylko plujesz
nigdy ich nie spożytkujesz
Dodane przez on-the-hill
dnia 13.05.2014 15:23 ˇ
1 Komentarzy ·
528 Czytań ·
|