Nie bój się wszystkiego,
uwierz wreszcie w coś
i dla serca swego
odnajdż wygrany życia los.
Nie niszcz swoim charakterem
tego coście razem zbudowali.
Kochaj ludzi i uczucia szczere,
nie pozwól im się oddalić.
Żyj naprawdę całą piersią,
zerkaj kto jest obok ciebie,
zanim twe uczucia sczezną,
nim znajdziesz się w niebie.
Żyj tak jakbyś miała
żyć z sercem i wiecznie.
Nie zabijaj czasu miłości,
na śmierć czekaj bezskutecznie.
Nie odrzucaj czułych słów,
pozwól zostać im przy sobie.
Szeptem,czule jemu mów
niech kocha się w tobie.
Czasem usiądź obok niego,
pogłaszcz go po skroni.
Otwórz serce swe na oścież,
Pozwól łezce się uronić.
Wiersz ten dedykuję wszystkim czytającym i krytykującym mnie Paniom z okazji ich święta.
Dodane przez kusyl
dnia 07.03.2014 16:27 ˇ
6 Komentarzy ·
561 Czytań ·
|