Szczęśliwie trafiłem stronę
Zacząłem podchodzić poważnie
I następnego dnia
Jestem wyjątkowo pewny siebie
Popychane w danym kierunku
Będzie nadal wzrastać
Ważnym jest stosowanie
Jest to wyjątkowo proste
Zrozum i rozpoznaj
Dynamiczny rozwój równa się wysoka jakość
Polki to najpiękniejsze kobiety
Wiąże się to z większą podatnością
Przypadek dziewczyny zwiększył dwukrotnie
Silniejsze pobudzenie ale to plus
Sami możemy się kontrolować
Bycie piękną jest ważne
Możecie zamienić świadomość
Na obcisłą czerwoną sukienkę.
Dodane przez Amsek
dnia 20.01.2014 12:11 ˇ
3 Komentarzy ·
462 Czytań ·
|