opowieści o tym
że tanie zamienniki części do stróżów
mają generalnie taką samą lotność
jak oryginalne
a klienci firmamentu nie powinni
domagać się drogich oryginałów
od swojego patrona
traktujmy jako bajki dla niezorientowanych
to nie jest tak, że skrzydło to zlepek piór i
każdy potrafi je wyczesać i namaścić tak samo
historyjki diabłów o tym
jak bardzo części potrafią nie pasować do anioła
to nic nowego
natomiast znalezienie dowodów na taki stan rzeczy -
- oto jest prawdziwe powołanie
Dodane przez xlax
dnia 01.12.2013 22:16 ˇ
3 Komentarzy ·
476 Czytań ·
|