zaproś mnie dzisiaj na spacer
ukryj mnie w swoich ramionach
zabierz mnie z dala od ludzi
pomóż mi smutek pokonać
bo się zagnieździł w mym sercu
i toczy, raniąc boleśnie
nie daje nigdy wytchnienia
obecny na jawie i we śnie
pozwól mi również zapomnieć
że wszystko w życiu ma finał
i nie zapomnij być przy mnie
za dłonie mocno mnie trzymać
kiedy w rozstania godzinę
czas ręce po mnie wyciągnie
wtedy mnie przytul do siebie
i nie pozwalaj mi odejść
a dzisiaj pójdźmy na spacer
łęgami nad brzegiem nieba
a dziś mnie zamknij w ramionach
i pieśń o szczęściu wyśpiewaj
Dodane przez Mana
dnia 13.11.2013 21:01 ˇ
2 Komentarzy ·
524 Czytań ·
|