Znów śniła mi się wojna
Światowa, totalna, absolutna
Obrazy jakich nikt nie powinien widzieć
Dźwięki jakich nikt nie powinien słyszeć
Nie wiem czy to echo przeszłości
Czy może wizja przyszłości
Proroczy sen
Zagłada ludzkości
W strugach radioaktywnego deszczu
Tańczyć będziemy nago
Choroba popromienna
Wszystkich dotknie tak samo
Pójdziemy na spacer do lasu
Który lasem już wcale nie będzie
Tylko bezimienne groby
Ludobójstwa dowody wszędzie
Kiedyś marzyłem o tym
By zobaczyć jak wszystko się wali
Zbombardowane miasto
Jak stos ciał się pali
Teraz mam po co żyć
I nie chcę cię widzieć w tym przedstawieniu
Obiecajmy sobie więc kochanie
Że kiedy świat permanentnie zapłonie
Odejdziemy szybko, odejdziemy razem
Strzelimy sobie w głowę
Dodane przez EdwardH
dnia 15.10.2013 12:51 ˇ
3 Komentarzy ·
352 Czytań ·
|