tak ważna
     chwila która zniknie
          najmniejsza część wieczności
                         trwajmy
                              w chwili na zawsze
                                   bądźmy osobno w wieczności
Dodane przez Noga
dnia 07.09.2013 16:10 ˇ
4 Komentarzy ·
527 Czytań ·
|